Elmar Liitmaa lahkus Terminaatorist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Liitmaa
Elmar Liitmaa Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Teisipäeva hommikul Raadio Uuno hommikuprogrammi «Totaalne ärkamine» külastanud Terminaatori laulja Jaagup Kreem tunnistas, et hetkel on Elmar Liitmaa ja Harmo Kallaste läinud bändist rahumeelselt pikaajalisele palgata puhkusele.

«Tagamaadest võin nii palju öelda, et meil Elmariga läksid muusikalised vaated vahepeal ikka täitsa lahku,» rääkis Jaagup. «Kui tõele näkku vaadata, siis eks ta üks paras võimuvõitlus oli.»

Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkis Elmar Liitmaa, et ta kavatseb võtta tähtajata puhkuse, et muusikast pisut eemal viibida.

«Kuna ma olen viimastel aastatel mitmel rindel pidevalt muusikaelu sees olnud, siis tunnen, et vajan veidi distantseerumist,» sõnas ta. «Tunnen, et ei ole praegu võimeline Terminaatori uue materjali jaoks piisavalt andma. Usun, et nad saavad selle tehtud ka minuta ja see töö läheb värskemana ja libedamalt.»

Samas kinnitab Jaagup Kreem, et bänd jätkab tegevust ja kibekähku hakatakse uut materjali salvestama, sest lugusid on kogunenud palju.

Ka muusikalises mõttes peaks toimuma väikene muutus - tõenäoliselt läheb muusika natuke raskemaks.

Raadio Uuno saatejuhi küsimusele, et millal siis uut plaati on oodata, vastas Kreem: «Ma arvan, et see tuleb kevadel, aga millisel kevadel, seda veel ei tea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles