Klubi Hollywood korraldab ladygagaliku peo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga "Fame"
Lady Gaga "Fame" Foto: Lady Gaga / Steven Klein

Tuult tiibadesse saanud uus üritustesari Chick Flick kutsub laupäeval kell 23-24 klubisse Hollywood ainult naised, hiljem ka mehed. Esimene tund on puhtalt preilide päralt - tippjuuksurid ja meigikunstnikud, salaja sisse smuugeldatud musklis mehed, puuviljad ja kokteilid, kehakostiks sushi. See kõik on muidugi õrnema soo esindajatele tasuta!

Klubi Hollywoodi on selleks puhuks ehitanud terve rõdu ilusalongiks, kus on kohal oma ala tipptegijad. Gaga’likult pöörase soengu ja julge meigi teevad naistele tippjuuksurid Ilukroonist ja meigikunstnikud Make Up Store'ist.

Lisaks on salaja sisse smuugeldatud musklis mehed, kelle tugevad biitsepsid pole ainult vaatamiseks, need kannavad preilidele hõbedastel kandikutel ette ainult head ja paremat.

Enne kui noormehed peole lastakse, loositakse kõikide neidude vahel välja eksklusiivseid ja vallatuid kingitusi. Loomulikult ei puudu ka hõbedastelt kandikutelt Lady Gaga lemmik - sushi.

Seekordne üritus on pühendatud popstaar Lady Gagale, kelle suurejooneline ball-kontsertetendus leiab aset 25. augustil Tallinna lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Kontserdi afterparty peetakse maha Chick Flick’il ja kontserdipiletiga on sissepääs tasuta.

Laval ehtne Gagalik show, mis pakub kirge, iha, ilu ja erutust. Chick Flick on suurim naistepidu, mida toetavad Armani, Make Up Store, Ilukroon, Hot Lips ja Sushi Panda Take Away.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles