Millega tegelikult näitlejapaarist Kangurid elatist teenivad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Platsi Õhtusöök Rotermanni Kvartali Nisu-Rukkiveskis 10.06.11 Näitleja Guido Kangur koos abikaasaga
Platsi Õhtusöök Rotermanni Kvartali Nisu-Rukkiveskis 10.06.11 Näitleja Guido Kangur koos abikaasaga Foto: Viktor Burkivski

Näitlejatepaar Guido Kangur ja Pille Lukin-Kangur on oma hoole alla võtnud Laulasmaa kandis asuva Kõltsu mõisa, kus nad korraldavad kontserte ja rendivad ruume välja muudekski tähpäevadeks.

Eriti populaarseks on muutunud nende korraldatud augustimuusikasari, kus on sel suvel esinenud juba Tõnis Mägi, Märt Avandi, Lenna Kuurmaa ja Hortus Musicus, kirjutab ajakiri Naised.

Pille Lukin-Kangur ise jäi oma tegemistest Kõltsu mõisa perenaisena rääkides väga kidakeelseks ega soovinud enda seotust mõisa ja sealsete tegemistega kommenteerida.

Peale Kõltsu mõisa peavad näitlejad Tallinnas kohvikut, mis kannab nime Teatribuffet, ning on oma kasutusse võtnud ka Sõru sadamahooned Hiiumaal, kus juba mitmendat aastat korraldatakse üritust nimega Sõru Jazz

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles