Nõia-Ints pandi medtöötaja solvamise eest kümneks päevaks kartsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints kavatseb paluda armu president Toomas Hendrik Ilveselt
Nõia-Ints kavatseb paluda armu president Toomas Hendrik Ilveselt Foto: elu24.ee

Vene punkansambel Pussy Riot esines kirikus ja sai selle eest kaks aastat vanglat.

Nõia-Ints solvas vangla meditsiinitöötajat ja sai kümme päeva kartsa.

«Hüüdsin Tallinna vanglas üle medkabineti ukse meie medõele: «Hei, neiu, millises kambris sina istud?» ja sain laksaki kümme päeva aresti,» kurdab staarnõid Leibur.

«See polnud pahatahtlik kius, vaid lihtsalt väike vimka, et päevale pisut särtsu juurde anda. Siin niigi matusemeeleolu.»

«Meditsiinispetsialist  Evat  häiris aga selline väike vahepala vist ikka väga tõsiselt, sest naine tegi sellest ülemustele ettekande, milles ütleski, et juhtunu solvas ja häris teda.»

«Tema sõnul polnud kuidagi võimalik ajada vanglas viibivat isikut segamini valges kitlis ja ravimite jagamisega tegeleva meditsiinitöötajaga.»

«Muidugi hiljem, oma seletuskirjas, ma vabandasin tehtu pärast, aga vangla ametnike arvates polnud see siiras

«Hea veel, et 30 ööpäevaks kartserisse ei topitud, sest tegelikult ei lubata meil koridoris üldse piiksugi teha, lobisemisest ja niisama hõikumisest rääkimata,» püüab Nõia-Ints jääda positiivseks ning endalegi pisut tuhka pähe raputada.

Nõia-Ints ole õnnelik, et see pole Venemaa, kus sulle oleks ebaväärika teo eest ilmselt paar vangla-aastat juurde lajatatud!

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles