Genka esimene piinarikas treening: ollused tulid ninast habemele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Annika Erg

Eesti esiräppar Genkal, kes kuulutas nädalapäevad tagasi, et hakkab end jooksutreeningute abil vormi viima, on esimene treening seljataga.

Mehe blogipostituse järgi võib aimata, et esimene katsumus oli üsna piinarikas.

«Esimese 100 meetriga sain aru miks on olemas auto ja jalgratas. 300 meetri peal kuivas kõrisõlm ära ja kukkus suust välja. Kui olin ühe kildi täis saanud, siis nägin välja nagu Juha Mieto Sarajevo OM’i finišis: ollused olid ninast habemele plaksutama tulnud,» kirjeldas Genka elavalt.

«Viimast 500 meetrit ei mäleta. Aega vaadates, siis tõdesin fakti, et olen umbes poole aeglasem kui keskkoolis.»

Kuigi esimene jooksuring tuli üsna vaevaliselt, tõdeb hiiglasekasvu mehemürakas pingutusejärgsel päeval, et enesetunne polegi nii halb. Pigem vastupidi!

«Täna on tunne aga suurepärane. Keha ei valuta ega midagi. Ilmselt liikusin nii aeglaselt, et keha ei saanud arugi, et liikusin,» naljatles Genka. «Igatahes esimese pauguga 2 kilti minusugusele hülgele kuival maal 14 mintsaga käib küll vist vä... evolutsioon jätkub!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles