Poliitikust imelaps?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Krohn
Jonathan Krohn Foto: Youtube

Noor ameeriklane Jonathan Krohn on alles 14-aastane, kuid teda tituleeritakse juba poliitika imelapseks ja konservatiivide päästjaks.

Atlanta lähedal Duluthis elav Krohn esines möödunud kuu lõpul Washingtonis konservatiivide  iga-aastasel konverentsil, kirjutab AP.

«Partei on vaid ümbris, sisu on see, mis maksab! Tahan ameeriklastele öelda, et konservatism ei ole romantiline sõnakõlks, vaid inimesi ja nende õigusi kaitsev ideoloogia,» ütles teismeline poliitik.

Krohni kahe minuti pikkune kõne ei jätnud kuulajaid külmaks. Vaimustunud konservatiivid plaksutasid talle püsti seistes.

Noormees andis välja ka oma esimese raamatu «Konservatismi määratlus – endistele, praegustele ja tulevastele põlvedele». See teos valmis möödunud aasta suvel, kui Krohnil sai enda sõnul villand kuulmast, kuidas poliitikud termineid valesti kasutavad.

Krohn on uskliku perekonna ainus laps, kelle hariduse eest hoolitsevad vanemad enamjaolt ise. Kuid reedeti käib ta kristlikus koolis. Õpetajate ja klassikaaslaste sõnul on neil poisist vahel raske aru saada, kuna ta mõtted on nii lennukad.


Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles