Saatejuht Kairi Rondo pakub oma kodus ulualust aafriklasele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Rondo
Kairi Rondo Foto: Kanal 12

Kanal 2 täht Kairi Rondo (27) otsustas pehme ja karvase kodulooma asemel täiendada oma loomaparki hoopiski siili, ja mitte tavalise Eesti, vaid Aafrika siili näol, mille eest küsiti 300 eurot.

«Koduhoovis mul neid ei ole, nii peabki neid Aafrikast sisse tooma,» naerab Kairi, kes oli Solarise Keskuse kinno suundumas, kui otsustas enne seansi algust loomapoodi sisse põigata, kirjutab Kroonika.

«Seejärel mõtlesin terve seansi, et pean ta saama - vaagisin nii hoogsalt, et ei meenu, mida üldse vaatamas käisin,» mugistab Kairi naerda.

«Ta oli lihtsalt nii armas, ta oli küll kallis, aga käitusin nagu valge juut, kauplesin hinda alla - sain ta 240 euro eest!»

Siilike, kes sai nimeks Jossu ning kellega Kairi kinnaste abi kasutades suhtleb, vitsutab mõnuga kassitoitu ja vihmausse - parasjagu on Kairil neid külmikusse kaks karpi varutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles