Merily Timmer: mul käib söömine rohkem tujude järgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer.
Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer. Foto: Facebook

Kirsti Timmeri tütar Merily suhtub dieetidesse mõistlikult.


«Ma arvan, et dieetidega ei tohiks liiale minna. Ma ise pole kunagi suutnud päris korralikku dieeti pidada. Pigem lihtsalt natuke vaatan, mida söön ja mida mitte ning üritan rohkem tervislikult süüa,» rääkis Merily Buduaarile.

Tõsist trenni Merily paraku teha ei saa, kuid ujumine ja pikad jalutuskäigud on talle alati meeldinud. «Ma ei ole üldse suur trennis käija. Paraku on mul liigeste reumaatiline põletik, mis piirab mu trenni tegemist päris korralikult. Nooremana tegelesin aktiivselt spordiga, kergejõustikuga tegelesin päris kaua. Teinekord käin jõusaalis, teen harjutusi, mis ei tee liiga mu liigestele või käin lihtsalt ujumas. Suviti armastan rannas jalutada.»

Mis söömisesse puutub, siis Merily endale suuri piire ette ei sea, kui millegi järgi isu on, siis seda ta endale ka lubab. «Mul käib söömine rohkem tujude järgi. Mõni päev tunnen, et vot täna on kohe see päev, kus tahaks rämpstoitu süüa. Üldiselt ma ikka üritan tervislikumalt süüa ja neid rämpstoidu päevi võimalikult vähe endale lubada. Ma arvan, et kõike peaks sööma, mida hing ihaldab ja ei peaks nii palju põdema kalorite pärast, sest kui sa endale meeldid sellisena nagu oled, siis meeldid ka teistele,» ei leia Merily mingit põhjust kalorite lugemist alustada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles