Tallinnas esineb ansambel Good Charlotte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Good Charlotte
Good Charlotte Foto: promo

2. aprillil 2008 annab Tallinna Saku Suurhallis kontserdi menukas USA pop-punk/post-grunge kvartett Good Charlotte.

Good Charlotte'i moodustasid 1996. aastal identsed kaksikvennad Joel Madden (vokaal) ning Benji Madden (kitarr).

Tõuke bändi loomiseks saadi Beastie Boysi kontserdi külastamist (viimaste 1995. aasta albumi «Ill Communication» tuuril).

Gruppi kaasati ka paar koolikaaslast, kes Maddeni-vennakeste kombel jagasid kiindumust nii punkroki, alternatiivräpi kui peavooluroki-ballaadide vastu.

2000. aastal ilmus plaadifirma Epic alt GC omanimeline debüütalbum, mille singlilugu «Little Things» pälvis teatud ringkondades kultushiti staatuse.

Vennad Maddenid palgati MTV VJ'deks ning peagi juhtisid nad juba kanali hilisõhtust rokisaadet «All Things Rock».

Selline edutamine mõjus bändi renomeele loomulikult enam kui hästi.

2002. a sügisel ilmus GC teine album «The Young And The Hopeless», millelt pärinevad singlid «Lifestyles Of The Rich And Famous» ja «Anthem» vedasid bändi juba mainstream-roki jahimaadele ning nende edu najal müüs ka album täis kolmekordse plaatinaplaadi normi.

2004. aastal ilmus GC kolmas album «The Chronicles Of Life And Death», mis kerkis mainekas Billboardi edetabelis kolmandale reale.

Neljanda albumi salvestamise ajaks liitus bändiga trummar Dean Butterworth (kes varem oli muuhulgas mänginud ka Morrissey taustabändis).

Album «Good Morning Revival» ilmus 2007. aasta märtsi lõpus, millelt pärinevad kogu maailma raadiojaamades ning MTV kanalites laineid löönud superhitid «Keep Your Hands Off My Girl», «River» ja «I Don’t Wanna Be In Love».


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles