Vanessa Paradis tahab uut Johnny Deppi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Paradis ja Johnny Depp
Vanessa Paradis ja Johnny Depp Foto: SCANPIX

Vanessa Paradis unistab kohtumisest loomingulise mehega, kellel on «põlevad» silmad ja ilus suu.

Vaatamata suhte purunemisele ei ole 39-aastane naine kaotanud usku armastusse, vahendab Cotnactmusic.

Vanessa läks hiljuti lahku näitlejast Johnny Deppist. Paari suhe pidas vastu 14 pikka aastat. Naine tunnistas, et oli nende armuromaani lõpus mehesse ikka veel väga armunud, aga üldiselt polnud nende suhe enam õnnelik.

«Mitte midagi pole mitte kunagi kindel, aga kui on midagi, mis armastuse puhul kohe alguses ei tööta, siis see ei hakkagi tööle. Ära üldse üritagi,» ütles Paradis. Naine vihjas, et on avatud uutele inimestele: «Minu tüüp on kindlasti loominguline, «põlevate» silmade ja ilusa suuga mees».

Paradis on varem öelnud, et armastus on kõige tugevam ent samas kõige õrnem «asi», mis meil elus on. «Kui sa kohtad oma elu armastust, siis on kõik loomulik ja lihtne. Õpid kogu aeg midagi juurde. Mõnikord võid olla küll armunud, aga õnnetus suhtes ja see ei tee sind kunagi õnnelikuks, kuigi mõtled, et asju saab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles