72-aastane John Cleese abiellus endast 31 aastat noorema naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: SCANPIX

Briti tuntud koomik John Cleese abiellus möödunud nädalalõpul.

72-aastase Cleese`i naiseks sai temast 31 aastat noorem Jennifer Wade, edastab The Sun.

Pulmad leidsid aset Kariibi mere saarel Mustique`il. See abielu on Clees´i jaoks neljas.

Koomikutegrupi Monty Phyton ühe asutajana tuntud Cleese`i eelmine abielu Alyce Eichelbergiga lõppes 2008. aastal.

16 aastat abielu läks Cleese`ile maksma 15 miljonit eurot. Kalliks läinud lahutus sundis pensionil oleva näitleja jälle tööle. Ta esines oma show`ga Briti saarte erinevates paikades.

Cleese`i sõnul lubasid ta sõbrad talle tekitada kehavigastuse, kui ta vee lkord peaks tahtma abielluda.

«See on täielik rumalus, kui ta veel kord abiellub. John on olnud abielus kolm korda ning naised on kõik samasugused. Nad on valgenahalised ameeriklannad. Ainus vahe on selles, et iga järgnev naine on eelmisest noorem,» sõnas Monty Phytoni liige ja režissöör Terry Gilliam paar aastat tagasi.

Cleese`i nüüdne abielu võib olla jääv, sest kuigi uus proua Cleese on oma mehest noorem, on ta sündinud Suurbritannias ning üles kasvanud Lõuna-Aafrika Vabariigis ja Uus-Meremaal.

«Ma ei ole kunagi abielu kui sellist hukka mõistnud. Mul on lihtsalt olnud raske leida õiget inimest enda kõrvale,» lausus Cleese enne pulmi väljaandele Hello!

Cleese oli 1968 – 1978 abielus Connie Boothiga, kellega tal on tütar Cynthia Cleese. Aastatel 1981 – 1990 oli Cleese`i naiseks Barbara Trentham. Sellest abielust sündis tütar Camilla Cleese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles