Plaadimängijate taga kohtuvad Eiki Nestor ja Peeter Jalakas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor
Eiki Nestor Foto: Mihkel Maripuu

Täna kohtuvad Von Krahli baaris toimuval audiovisuaalsel muusikaüritusel «Vinged Vanad» esmakordselt DJ-puldi taga sotsiaaldemokraatide üks liidritest Eiki Nestor ning Von Krahli teatri juht Peeter Jalakas.

Ootamatu kohtumine saab teoks kultuuriürituse BiiT eestvedamisel, tutvustamaks Eesti muusikapublikule tuntud avaliku elu tegelastest melomaanide ebatavalisi plaadikollektsioone.

«Eiki Nestor ning Peeter Jalakas on tipptegijad, üks poliitikas ning teine teatris, kuid lisaks on nad pühendunud ning suurepärase maitsega muusikaaustajad - roll, milles neid tavapäraselt ei kohta,» ütles ürituse korraldaja Sten Saluveer.

«Ühtlasi on Eiki Nestor kasvatanud üles kaks plaadikeerutajast poega ning Peeter Jalakas ühe, seega võib öelda, et nad on Eesti klubimaailmasse tegelikult panustanud juba pikemat aega.»

Kui Eiki Nestor keskendub plaadimuusikale jazzist rockini, siis Peeter Jalakas on lubanud mängida oma lemmikuid audiovisuaalse videodisko vormis.

«Mõlema vähesed etteasted DJ vallas on olnud alati ootamatud ning publikut sütitavad. Usume, et videodisko loob kindlasti ainulaadse ja kordumatu kogemuse,» lisas Saluveer.

Kolmandaks erikülaliseks on moespetsialist ning japanofiil Helen Saluveer, kes esitleb paremikku Jaapani klubimuusikast.

Uksed avatakse publikule kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles