ETV toob ekraanile kvaliteetse Briti krimisarja «Lewis»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader krimisarjast «Lewis»
Kaader krimisarjast «Lewis» Foto: ERR

Pühapäevase krimifilmi austajate rõõmuks algab 15. märtsist ETV kanalil Briti kvaliteetne 12-osaline sari «Lewis» .

 

 

Paarikümne aasta taguses ülipopulaarses kriminaalsarjas «Inspektor Morse» (1987-1992) suutis intelligentne ja mõnevõrra küüniline peainspektor Endeavour Morse koos oma abilise seersant Lewisega lahendada kui tahes keerulise, peamiselt Oxfordi lähemas ümbruses aset leidnud mõrvajuhtumi.

Sarjas «Lewis» saab näha, kuidas viis aastat pärast oma hea ülemuse ja sõbra surma naaseb vahepeal inspektoriks ülendatud Robbie Lewis talle tuttavasse ülikoolilinna. Uus peainspektor Jean Innocent näeks meelsamini, et Lewis tegeleks uute võimekate politseiuurijate koolitamisega. Veel enne, kui paar aastat võõrsil viibinud mees lennujaamast koju jõuab, on ta segatud mõrvajuurdlusesse. Lewise abiliseks määratakse temast märksa noorem seersant James Hathaway.

 

Sel pühapäeval saab näha krimisarja (2007-2008) pilootosa, kus pannakse paika mängureeglid. Mõrvajuhtumid on intrigeerivad, komplitseeritud ja põnevad. Pole midagi imestada - alusmaterjaliks on Colin Dexteri bestsellerid.

 

ETV-s pühapäeviti kell 22, ETV2-s esmaspäeviti kell 22.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles