Boyzone tahab Take Thatile ära teha

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boyzone'i liikmed Mikey Graham, Shane Lynch ja Ronan Keating
Boyzone'i liikmed Mikey Graham, Shane Lynch ja Ronan Keating Foto: AP / Scanpix

Iiri poistebänd Boyzone on nõuks võtnud ennast uuesti vormi ajada ning taas lavale naasta, et siis saavutada samasugune edu, nagu sai osaks Take Thatile.

Väidetavalt on mehed palganud «Batmani» näitleja Christian Bale’i isikliku treeneri, et ära teha nende kunagistele rivaalidele, keda on peale 2006. aasta taasühinemist saatnud hitiparaad ja vapustav edu, vahendab WENN.

«Jah, mõned meist on viimase kaheksa aasta jooksul paar kilo juurde võtnud. Ja me teame, et me peame silmitsi seisma Take Thati sugustega,» seletas üks Boyzone’i liige Mikey Graham.

«Aga me kavatseme olla vormis ja saledad ning me tahame olla paremad ja võimsamad kui kunagi varem. Ma olin just koos bändikaaslastega ja kõik sujub suurepäraselt. Loomulikult on paljud asjad muutunud ning meie üritus on vaikselt uut kuju võtmas kuna me nüüd juba mehed oleme, mitte poisid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles