Johnny Depp võtab üle Ledgeri viimase filmirolli?

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Režissöör Terry Gilliam tahab kindlasti lõpule viia oma viimase filmi «The Imaginarium Of Doctor Parnassus» võtted, andes Heath Ledgeri tegelaskuju kehastamise Johnny Deppile.

Väidetavalt katkestati fantaasiafilmi tegemine peale seda, kui Ledger leiti oma New Yorgi korterist surnuna, vahendab WENN.

Nüüd aga räägitakse, et Gilliam soovib Ledgeri asendada «Kariibi mere piraatide» staariga ja vajalikud kaadrid uuesti üles võtta.

Briti tabloidi The Sun andmetel rääkis filmistuudio üks allikas, et filmis olevat üks koht, kus Ledgeri tegelaskuju kukub läbi võlupeegli. «Ta võiks vabalt pärast seda muutuda teiseks tegelaseks ning see on koht, kus Johnny saaks sisse tulla.»

«See on kummaline fantaasia ja ajarännu film, nii et Heath’i tegelane võiks vabalt välimust muuta,» lisas allikas. «Johnnyl ei ole praegu midagi käsil ja kõik palvetavad, et ta oleks nõus osalema.»

Väidetavalt oli film lõplikust valmimisest kahe kuu kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles