«Talendijahis» hiilgasid tsirkuseartist ja tagurpidirääkija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Taalmaa saates «Talendijaht»
Indrek Taalmaa saates «Talendijaht» Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Talendijaht» kolmandas osas võitis žürii poolehoiu tsirkuseartist ja publiku abiga pääses finaalsaatesse noor tagurpidirääkija.

Eriti andekaid inimesi hindavad humorist Mart Juur, lavastaja Ain Mäeots, lauljatar Eda-Ines Etti, priimabaleriin Kaie Kõrb ja kulturist Ott Kiivikas.

Esimene esineja oli Anastassija Maardust, kes kandis ette bluusilaulu, mis teenis maksimumpunktid.

Järgmiseks püstitas Peeter Jõgioja ühe käega trummilöömise maailmarekordi - ühes minutis 472 trummilööki. Žürii pidas show'd vägevaks ja hindas seda viie poolthäälega.

Kolmandana astus üles kõhutantsija Maria, kes teenis neli poolthäält. Vastuhääle andis Ain.

Neljandana astusid võistlustulle noorukesed Richard ja Anastassija, kes tantsisid viini valssi. Ainsana andis poolthääle Mart.

Viiendana näitas oskusi tsirkuseartist Oleg, kes esitas akrobaatikanumbri, mis avaldas žüriile sügavat muljet. Viis poolthäält.

Järgmiseks demonstreeris annet kümneaastane Kristjan-Kalev, kes oskab rääkida tagurpidi. Omapärane oskus teenis maksimumpunktid.

Seitsmendana esines Pärnu noortegrupp Money-Money, mis tegeleb staarijäjendamisega. Nende esitatud stseen filmist «Kabaree» ei teeninud kahjuks ühtegi poolthäält.

Viimaks astus lavale Jõgevamaalt pärit Mattias, kes näitas, kuidas hüpatakse hüppenööriga. Žürii hinnangul jäi esitus lahjaks, Mardil hakkas poisist kahju ja temalt tuli ainuke poolthääl.

Žürii süda kuulus tsirkuseartist Olegile ja publik valis parimaks tagurpidirääkija Kristjan-Kalevi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles