Bondi-tüdruk peab läbima karmi treeningprogrammi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Kurilenko
Olga Kurilenko Foto: SCANPIX

Olga Kurilenko on sunnitud enda rolli jaoks uues Bondi filmis «Quantum Of Solace» läbima kurnava treeningprogrammi.

28-aastane endine modell, kes kehastab 22. Bondi filmis superagendi kaaslast Camille’i, peab ennast osatäitmise jaoks vormi saama, vahendab WENN.

«Mu on relvatreening, õhuvõtete jaoks tehtav lendamistreening ja võitlustreening kaskadööritrikkide ajal. Mu päevad on väga pikad ja füüsiliselt väga kurnavad. Mu tegelaskuju on eelmistest Bondi-tüdrukutest väga erinev. Ta on selline võitleja. Ta hakkab kõvasti lammutama. Tal on oma missioon ja teda sunnib tagant kättemaks,» seletas näitlejanna.

Filmi, mille peategelast kehastab teistkordselt Daniel Craig, hakati filmima juba eelmise aasta novembris Londonis ning kinoekraanile jõuab Bond selle aasta lõpu poole.

Gemma Arterton, kes kehastab filmis MI6 agenti, on oma armastusstseeni 007ga juba ära filminud.

21-aastane näitlejanna leidis, et Bondi silmarõõmu oli raskem mängida, kui ta alguses arvas: «Ma tundsin ennast noore ja kogenematu tüdrukuna, aga ma suudlesin James Bondi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles