Katrin Siska: Jana Kask on mulle oma inetu käitumise eest vabanduse võlgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit. Foto: Mirjam Veisner

Ebamäärased sahinad lauljatar Jana Kase ja tema produtsendi Katrin Siska koostöö lõppemisest said ametliku kinnituse selle nädala alguses.

Siska lühike kommentaar toimunule oli, et parem õudne lõpp, kui lõputu õudus. Jana arvab siiski, et talle tehakse ränka ülekohut ja asjad pole nii nagu nad paistavad.

Jana omakorda väidab, et Katrin Siska valetab ja üritab temalt alatute võtetega raha välja pressida.

«Oma Elu24-le antud intervjuudes Miss Jillioni kohta, pani Katrin mind meelega lollina välja paistma. Pärast ise helistas ja vabandas. Inimesed, open your eyes, keda te usute?» pahandas Jana.

«Päev enne seda, kui tuli välja artikkel «Katrin Siska andis Jana Kasele jalaga», saatsin ma Katrinile meili peale ametliku kirja, et alustasin tööd uue bändiga Mai Skizo ja hetkel me tema teenuseid enam ei vaja, kuna stilistika, meedia ja teiste asjadega ma saan ka ise hakkama.

«Pärast seda Katrin helistas mulle mitu-mitu korda ja hakkas mind sõimama, öeldes, et tema on minu peale kaks kuud oma aega ja raha raisanud ning teinud seda kogu südamest ja hingega.»

««Olin sinu personaalne treener ja stilist ja autojuht,» ütles ta mulle. Aga tegelikult trenni ja soengut oskan ma ise ka teha...,» on Jana konkreetne.

Jana Kase aka Miss Jillioni endine mänedžer Katrin Siska kinnitab, et lauljatar valetab häbematult

«Ma ei ole Janale helistanud ega vabandanud, Jana valetab. Tema on mulle inetu käitumise eest vabanduse võlgu, aga ega ma seda loodagi saada,» tunnistab Siska.

«Inimene on lihtsalt keeruline ja elab omaloodud illusioonide maailmas, kus on raske juba vahet teha, mis on tõde ja mis mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles