Trikimees kaotas lapsed ära ja tekitas lumesaju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikimees Jürgen Veber
Trikimees Jürgen Veber Foto: Helin Loik / Naisteleht

Tänases Kanal 2 saates «Trikimees» tegi Jürgen Veber rõõmu lastele ja pani naise vaibal lendama.

Jürgen pani vaiba lendama

Esimese triki ajal läks Jürgen Veber vaibakauplusse, kus ta hakkas otsima lendavat vaipa. Seal oli ka üks tütarlaps, kelle ta endaga kaasa kutsus ja appi palus. Tüdruk heitis end vaibale ja pani silmad kinni.

Jürgen lõik plaksu ja kaks töölised tõstsid tüdruku lauale ning võtsid laua alt pukid ära ja hoidsid lauda üleval.

Trikimees luges seepeale kolmeni ja üks tööline lasi laua lahti ning seejärel ka teine.

Laud jäi aga koos tüdrukuga õhku rippuma. Trikimees võttis rõnga ja liigutas seda, näidates, et kuskil nööre pole.

Siis panid töölised lauale pukid taas alla ja tüdruk ütles, et õhus olles oli hea ja kerge tunne.

Jürgen muutis kaardi värvi

Teise triki ajal läks ta uute poodi ja kutsus müüjad ning võttis kaardid, kus olid mustvalged kaardid ning käskis kaks kaarti valida. Kui ta valitud kaarti paitas, siis see kaart vahetas värvid.

Teist kaarti otsustas Jürgen raputada ja selle kaardi peal oli kõik seejärel viltu.

Trikimees tegi kommiketi

Kolmase triki ajal läks Jürgen laste juurde ja pakkus neile komme. Ühele lapsele pani ta kommid pihku ja teine laps pani käed sinna peale. Enda kätte võttis ta kaks nätsukommi, mis olid nagu rõngad. Jürgen pani kommid kokku ja need moodustasid keti.

Kui ta aga lastel käskis käed ära võtta, siis olid sealgi kõik kommid keti moodustanud.

Jürgen jutustas muinasjutu

Seejärel hakkas ta lastele muinasjuttu rääkima, et maa ei olnud üksi ja seda saatis kuu. Ühe mehe kätte andis ta aga klaasi veega ning ütles, et see on maa.

Klaasile pani ta musta räti peale ja võttis enda kätte mingi asja, mida ta nimetas kuuks. Asjandust hakkas ta ümber klaasi liigutama – kui ta sellega klaasi alla jõudis, siis Jürgen väitis, et on mõõn.

Kui käterätt klaasi pealt võeti, oli klaas tühi.

Siis liikus Jürgeni käsi klaasi kohale ja kui rätt uuesti ära võeti, oli klaas taas vett täis.

Trikimees väitis siis, et hiljem tekkis maale elu ja pani käe klaasi peale. Kui ta käe ära võttis, ujusid seal kaks kalakest.

Seejärel võttis ta tühja akvaariumi ja kui ta sealt räti pealt võttis, ujus akvaariumis palju kalu. Akvaariumi jättis mees lastele.

Jürgen võlus lume sadama

Eelviimase trikina ütles Jürgen, et talvel sajab lund ja pani räti käte peale ning järsku hakkas ta kätest lund sadama. Siis viskas ta räti ära ja peopesad olid suunatud üles ning lund tuli edasi ja lapsed olid rõõmsad ning kilkasid.

Jürgen kaotas lapsed ära

Viimase trikina viis ta lapsed unistustemaal ja käskis neil oma unistustepaigale mõelda. Lauale pandi kaks last seisma ja nendele pani ta rätiku peale. Kui ta räti ära tõmbas, olid lapsed kadunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles