Jamie Lynn Spears annab lapse oma emale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Lynn Spears
Jamie Lynn Spears Foto: AFP / Scanpix

Popstaar Britney Spearsi 16-aastane lapseootel õde, Jamie Lynn Spears, annab peatselt sündiva ilmakodaniku oma ema kasvatada, et tal endal oleks võimalik karjäärile keskenduda.

Eelmisel kuul jahmatas teletähest Jamie Lynn kogu maailma oma rasedusest teatamisega ning nüüd on ta väidetavalt nõustunud sellega, et ta ema lapse üles kasvatab, et tema saaks oma karjääriga edasi minna ning normaalse teismelisena üles kasvada, vahendab WENN.

«Pärast mitme nädala pikkust järelemõtlemist nõustus Jamie Lynn vastumeelselt, et lapse ära andmine on õige tegu. Lynne sõnul ei mõista Jamie lapse saamisega seonduvaid eluaegseid tagajärgi,» ütles lähedalseisev isik USA ajakirjale Star.

«Lynne tahab, et ta tütar saaks olla teismeline – käia pidudel, olla koos sõpradega ja teha karjääri. Nii, et tema võtab lapse eest hoolitsemise enda peale ning säästab tütart sellega kaasnevast survest. Ta ootab, et tütar jätkaks oma karjääri täpselt sealt, kus see pooleli jäi ja teeks seda kohe, kui laps sünnib.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles