Kohtingu-Julia elab varjupaigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae.
Relika Rae. Foto: Erakogu

Mis on saanud Kohtingu-Juliast? Pärast meedias kajastatud kohtingut oksjoni võitja sõbra Taaviga on Julia elu stabiliseerumas.

Sõbranna viskas küll tütarlapse taas tema viimasest elukohast tänavale, kuid see pani Julia lõpuks kiiremini tegutsema. Nüüd töötab neiu Hesburgeris ning ööbib varjupaigas, kuni leiab omale korteri.

„Varjupaiga metallvoodid meenutavad vangla koikusid", naerab tütarlaps sarkastiliselt. „Inimesed lehvivad seal ringi nagu kummitused. Kogu see õhkkond on nii masendav ja depressiivne. Venitasin sinna minekuga võimalikult kaua, sest tegu ei ole just maailma kõige ilusama kohaga. Siiski on väga tore, et vähemalt sellinegi koht eksisteerib ja riik ikka natuke aitab jalule saada."

Korteri otsing edeneb neiul paljutõotavalt ja kohe pärast intervjuud läheb ta oma sihikul olevat elukohta üle vaatama.

Tegemist on küll väikese ühetoalise korteriga, kuid Julia sõnul on oma korter ikka parem kui varjupaigas elada.

„Oma tuba, oma luba!" Samuti teeb ta oma peas vaikselt sisekujundusplaane, räägib unistavalt mingist toolist, mida ta nii väga ihaldab, ja arutleb endamisi viirukivaliku üle. Erinevalt oma eakaaslastest ei plaani ta kohe kindlasti oma uues elukohas läbupidusid pidama hakata, sest alkoholi neiu eriti ei tarbi.

Kohtingust saadud raha lasi Julia oksjoni korraldanud Oliveril loomade varjupaigale annetada, täpselt nagu lubatud sai. Irooniliseks peab ta tõsiasja, et elab nüüd ka ise varjupaigas ja näeb selliste kohtade elu ligemalt.

Siinkohal tsiteerib ta naljaga ühte oma sõpra, kes küsis: „Kas sa andsid neile raha, et nad sulle puuri saaksid osta?"

„See viieteist minuti kuulsus ei ole mu elu eriti mõjutanud, kuigi vaikselt hakkavad lekkima minevikus tehtud üsnagi privaatsed pildid. Üldiselt see kõik mind aga ei kõiguta. Kogu selle meedia värgiga on pigem palju nalja saanud", kommenteerib Julia.

Üheks kurvaks tõsiasjaks peab tütarlaps seda, et praegust Eesti majanduslikku seisu arvestades on kõik tervisetõendid ja dokumendid nii kallid.

Tööle vormistamiseks on need aga hädavajalikud. Ent kui sa otsid tööd, et raha saada, kust peaksid sa kõige selle jaoks vajalikud finantsid leidma?

Lõpetuseks soovitab Julia madalate palkade üle mitte hädaldada ja ütleb, et tasub olla rahul sellega, kui üldse töö on. Mõnda aega ootas temagi asjade laabumist, kuid teab nüüd, et tuleb ikka kargud alla võtta ja tegutsema hakata. „Kui sa ise ennast ei aita, ei aita sind ka teised."

Niipalju siis Juliast. Keegi teist soovitas mul kirjutada sellest, kuidas ma Vero Modasse lähen ja seal mõnda pluusi proovin.

Tegelikult on asi selline, et mu riidekapis üks levinumaid nimesid ongi just Vero Moda, nii et sinna minek ei oleks midagi üllatavat. Ma ei viitsi kunagi poes asju proovida.

Sellest, et Rihanna oma mehe käest peksa sai, ei arva ma eriti midagi, sest asjalood ei olnud kindlasti päris sellised, nagu meedia need teieni tõi.

Arvan, et kui asi tõesti väga tõsine oli, siis on tal piisavalt tarkust, et mehe juurest ära tulla ja ta kohtusse anda. Arvatavasti on see siiski suureks puhutud mullike.

Minu jaoks palju põnevam oli see Saksamaal toimunud koolitulistamine.

Ahjaa, Jinny, mu kassi nimi on Ginger-Love ehk Ginny:P

Lugu, mida kuulata: Deadstar Assembly- Killing Myself Again.

Video, mida vaadata: "The Ketchup Song".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles