Stallone: kasvuhormooni tarvitamine hoiab mind vormis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: Patricia Schlein / WENN

Hollywoodi märulistaar Sylvester Stallone lükkas ümber kuuldused, justkui oleks ta Rambo- rolliks ette valmistudes steroide tarvitanud, kuid tunnistas, et kasutas lihaste pumpamiseks kasvuhormoone.

Stallone kasutas arsti poolt välja kirjutatud testosterooni, et uusimaks filmirolliks piisavalt suuri muskleid kasvatada ning tema arvates aitab see tal vananedes vormis olla, vahendab WENN.

«Kasvuhormoon on tühiasi. Igaüks, kes nimetab seda steroidiks, on väga valesti informeeritud,» ütles 61-aastane Stallone.

«Kõik üle 40-aastased inimesed peaksid olema piisavalt targad, et seda lähemalt uurida, sest see parandab elukvaliteeti. Pange mu sõnu tähele – kümne aasta pärast saab sellest käsimüügiravim.»

2007. aastal esitati Stallone´ile süüdistus kasvuhormoonide illegaalses sisseveos Austraaliasse pärast seda, kui tema pagasist ning hotellitoast leiti suur hulk hormoonpreparaate sisaldavaid ampulle.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles