Fotod: Stingi tütar Eliot Paulina Sumner saabus Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stingi tütar Eliot Paulina Sumner saabus Eestisse.
Stingi tütar Eliot Paulina Sumner saabus Eestisse. Foto: Rauno Volmar / Eesti Ekspress

Eile õhtul saabus Eestisse Stingi tütar Eliot Paulina Sumner, et anda täna oma bändiga I Blame Coco kontsert festivali GreenFest City Edition raames. Bänd ja tehniline personal siirdusid hotelli puhkama.

Bändi I Blame Coco moodustas Eliot Paulina Sumner, esinejanimega Coco. 17aastaselt sõlmis Eliot plaadilepingu firmaga Island Records. Pärast seda kirjutas ta pool aastat Rootsis muusikat ning I Blame Coco debüütalbum «Constant» ilmus 2010. aasta novembris. Debüütsingel «Caesar», millel on kaastegev Rootsi laulja Robyn, ilmus juulis 2010. Eliot on koostööd teinud selliste nimedega nagu Fyfe Dangerfield, Miike Snow, Sub Focus, Pete Doherty, Mr Hudson ja Plan B. Lauljatar kaotas 2009. aastal liiklusõnnetuses saadud ajutrauma tõttu lõhnataju ning ta on kirglik süntesaatorite kokkuostja.

Greenfest City Edition on eksklusiivne, kaasaegne, värske ja uuenduslik linnafestival, mis suunatud noortele hip-hop ning pop- ja tantsumuusika austajatele. Festival toimub Tallinna linnas ja esmakordselt on suureks muusikaliseks sündmuseks kasutusele võetud ajalooline Tselluloosi piirkond. Greenfest City Edition linnafestivalil on kasutuses kolm lava - esmakordselt Rock Cafe sisehoovi ehitatav 12x10 m (A-lava), Rock Cafe lava (B-lava) ja Rock Cafe väikese saali lava (C-lava).

Festival on jagatud kolmeks osaks: esimese osa moodustab festivali esimene päev, teise osa teine päev kuni kell 23.30 (avaliku ürituse loa lõppemine välistingimustes) ja kolmas osa ehk Greenfest City Edition Dancenight alates 23.00 festivali B- ja C-laval.

Festvalile kinnitatud artistid:
Tinie Tempah (UK)
I Blame Coco (UK)
Logistics b2b Nu:Tone (UK)
Sigma (UK)
Arno Tamm
Ats Luik ja Kris (Haigla)
Bert On Beats
Def Räädu
Dr.Philgood (Mindphunk)
Genka ehk Oleg Kosjugin
Iiris
Jaan Jaago (ÖötöÖ)
Kalimist
DJ Kayot
DJ Käärkäsi
Leslie Da Bass
Metsakutsu
Mhkl & K-Sein feat. Jozels (Grind)
Mowka & Madis (Lazers)
MVP & Anton Must (Flavours)
Noizmakaz
OYT
Paul Oja vs Kallervo Karu
Qba & To-Sha (Tjuun In)
Superskankers
Tiger Milk
Tony da Looney

Logistilistel põhjustel ei esine festivali raames varem välja kuulutatud RoxXxan ja Culture Shock.

Täpne ajakava on leitav SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles