Taak üllitab tasuta singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taak - «Lootus»
Taak - «Lootus» Foto: Taak

Ugrirock-ansambel Taak on ühendanud jõud poetess Liisi Ojamaaga, plaadifirmaga Nailboard ja Kirjastuskeskusega ning jagab rahvale tasuta lootust.

Kauni kujundusega eksklusiivset CD-d on võimalus omandada 13. märtsil Raadio Mania grandioossel sünnipäevagaalal «Rock’nRoll Wall of Fame» ning 28. märtsil klubis Tapper, kus Taak astub üles rahvusvahelise muusikamessi Tallinn Music Week raames Hard Rock Clubi esitluskontserdil koos ansamblitega Horricane, Aeon Aethereal ja Still Haunts Me.

«Liisi ühe helgema luulekogu nimipoeemile «Lootus»» rajanev laul on olnud Taaga kavas juba viis aastat,» valgustab tagamaid vokalist Mart Kalvet.

«Tekst avab kaunilt ühe inimeseks-olemise tahu — suutmatuse loobuda lootmast ka siis, kui mõistlikku põhjust enam pole. Taak ammutas sellest eelkõige rõõmsat inspiratsiooni, mille tulemuseks oli meie kohta tavatult reibas pala.»

«Lootus» tõmbab joone alla pikale perioodile bändi tegevuses, mis päädis asutajaliikme Kaido Tiitsu lahkumisega Taagast pärast mulluseid esinemisi piiri taga.

«Jagame «Lootust» kingina eelkõige oma rahvale,» kuulutab nüüdsest viieliikmelise bändi laulja. «Truu publik on Taaga tugevaim trump, ja just seda trumpi loodame näha reedel, 13. märtsil Rock Cafés ning laupäeval, 28. märtsil klubis Tapper.»

Rock Cafés jagab ansambel singlit esinemise ajal kaasaelajatele, Tapris pälvivad rariteedi esimesed 25 kontserdile saabujat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles