14. märtsil klubis Spider Tantsuparadiis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene pidu - Tantsuparadiis klubis Parlament
Vene pidu - Tantsuparadiis klubis Parlament Foto: Jelena Rudi
14.märtsil on klubis Spider toimumas järjekorra numbrilt teine Tantsuparadiis, mis on kvaliteetne veneürituste sari, mille peakorraldajaks Music Factory.

Sellel üritustesarjal kõlab terve öö 99% vene muusika tantsuhitte, mida mängitakse hetkel kõigis parimates venemuusika raadiojaamades.

Seekord veel rohkem energiat ja positiivsust. See on õige aeg ja koht rõõmuks, hullumeelsusteks, vallatusteks ja vabameelsusteks, see on ahvatlus millest on võimatu loobuda.

Õhtu erikülalisena esineb oma ajaloos esimest korda ööklubi laval ansambel Violina, kes esitab elektriviiulitel tuntud popmuusika hitte selliste staaride repertuaarist nagu Britney Spears, Rihanna, Michael Jackson jne. Nende esinemise ajal näitavad ka oma spetsiaalselt selleks ürituseks kokku pandud programmi Estonia baleriinid.

Peol ootab ees ilu-, lõbu- ja suurepärase meeleolu vaatemäng. Boheemlasliku elegantsi loovad hiljem tantsumuusika järgi ka veel disko-baleriinid.

Õhtu peavõrgutaja on DJ Denis Karabljoff

Paradiisi väravas jagatakse tasuta elueliksiiri ja keelatud vilju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles