Stripi-issi Mandre süüdi prostitutsioonile kaasaaitamises!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurostripi juht Indrek Mandre koos oma alluvatega
Eurostripi juht Indrek Mandre koos oma alluvatega Foto: Kroonika

Harju maakohtus tunnistas stripi-issi, Indrek Mandre end süüdi prostitutsioonile kaasaaitamises ja pääses vabadusse. Kohus määras siiski Mandrele ka karistuse.

Kohus mõistis Indrek Mandrele kahe ja poole aastase vangistuse, millest arvestas maha tema eeluurimisvanglas veedetud aja.

Lõplikuks karistuseks kujunes stripi-issile üks aasta, 11 kuud ja 29 päeva vangistust, mille kohus aga teisendas üldkasulikuks tööks. Kokku peab Mandre tegema 1458 tundi üldkasulikku tööd. Oma tunnid peab ta ära tegema kahe aasta jooksul.

Ühtlasi mõistis kohus juriidilise isikuna süüdi Mandrele kuuluva OÜ PMS ja karistas seda 6000 eurose rahatrahviga.

Kohus vabastas tänavu veebruarist vahi all olnud Mandre otse kohtusaalis.

Kes on Indrek Mandre?

Eesti avalikkus teab Mandret, kui seltskonna ja showäri tegelast, kes tegeles enda sõnul striptiisikultuuri ja klubiesindajate taseme arendamisega. Ta korraldas vastavaid koolitusi. Näiteks postitantsu alal.

Stripi-issi on oma intervjuudes korduvalt kinnitanud, et tema juures tööl olevad stripparid ja postitantsijad prostitutsiooniga ei tegele.

Harju Maakohus võttis aga pelgalt striptiisitaride vahendamisega tegeleva agentuuri Eurostrip juhi Indrek Mandre siiski vahi alla tänavu 9. veebruaril.

Abiprokurör Steven-Hristo Evestus on varem öelnud, et Eesti õiguskaitseorganitel õnnestus Mandre tabamisel teha koostööd kolleegidega Luxemburgist.

Luxemburgiga seotud isikud, kellega Mandre koostööd tegi on samuti kinni peetud. Indrek Mandre on varem kohtu ees olnud süüdistatuna maksupettustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles