Tallinna nukukesed teevad filmi koos Eesti tippmodellidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Popkunstiline moebränd Tallinna Dolls lõpetas just täna oma esimese moefilmi võtetega. Lühifilmi režissööriks on Raul Viitung ja Margus Univer, produtsendiks Tallinn Dolls loovjuht Mari Martin ja stilistiks Karolin Kuusik. Filmis astuvad üles Tallinna nukukeste muusad ja eesti tippmodellid.



«Moefilm on loomulik jätk meie moebrändile», kommenteerib brändi loovjuht Mari Martin. «Kino saab korralikult, kuna süžee on Tallinn Dollsile omaselt pisut humoorikas ja piisavalt mänguline. Milleks võtta kõike liiga tõsiselt!»

Tallinn Dollsi ja Coca-Cola koostööst tekkis selline sünergia, et võib-olla tulevikus oleme loomas lausa täispikka humoorikat trillerit. Kuid esimese lühifilmi võtted said just läbi erinevates Tallinna võttekohtades ja ootame vaid filmi valmimist.

Lühifilm esilinastub 30. augustil Katusekinos
 

Kõikidel Tallinna nukkude austajatel tasub kiirustada, sest piiratud arv pileteid üritusele on saadaval Tallinn Dollsi esinduspoodides Pärnus, Tallinnas ja Piletilevis: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/film/katusekino/?concert=109623

Kiika pilte võttepäevast!

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles