Vandenõuteoreetik: Londoni olümpiamängude avatseremoonia oli satanistlik rituaal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni olümpiamängude avatseremoonia
Londoni olümpiamängude avatseremoonia Foto: SCANPIX

Briti endise jalgpalluri, telesaatejuhi ja vandenõuteoreetiku David Icke`i arvates oli Londoni olümpiamängude avatseremoonia salajane satanistlik rituaal.

Jalgpallimeeskonna Coventry City endine väravavaht šokeeris britte esmakordselt 1991. aastal, kui teatas et ta on nii-öelda välja valitud maailma muutma ning maailmalõpp saabub 1997. aastal, edastab orange.co.uk.

Nüüd teatas Icke, et filmirežissöör Danny Boyle´i loodud olümpia avatseremoonia oli «satanistlik massirituaal, mis oli peidetud Suurbritannia ja spordi ülistamise maski taha».

Icke kirjutas leheküljel thetruthisnow.com, et jalgrattur Bradley Wigginsi löödud kellahelin oli sellise sagedusega, mis oli märguandeks maailma valitsevatele satanistidele.

Icke`i teooria kohaselt valitseb maailma interdimensionaalne rass, kes on seda teinud aastatuhandeid. Tegemist olevat sisalikega, kes on võimelised inimkuju võtma.

Icke on sellele teemal avaldanud mitu raamatut ning peab maailma eri paikades selleteemalisi loenguid.

Briti vandenõuteoreetiku arvates on Londoni uus olümpiastaadion rajatud maa energiajoone ehk ley joone kohta ning sellel staadionil olevad energeetilised vibratsioonid on maailma valitsejate kontrolli all. Nende vibratsioonide abil saavat kontrollida seal staadionil olevaid inimmasse.

Icke lisas, et kuna Londoni olümpiamängude avatseremooniat vaatasid üle maailma miljonid inimesed, siis sattusid ka oma kodus olnud selle rituaali haardesse.

Londoni olümpiamängud algasid 27. juulil ning kestavad 12. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles