Raju pidu: Get Fucked by Vampires!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vampiiride öö klubis Angel 13.märtsil
Vampiiride öö klubis Angel 13.märtsil Foto: promo
Saatuslikul reedel, 13. märtsil toimub klubis Angel järjekordne üritustesari GetFucked, mille teemaks verejanulised vampiirid.

Seekordse ürituse muusikaliseks desserdiks on DJ Giles Smith, kes on eeskätt tuntud Londoni pidudesarja Secretsundaze eestvedajana. Peosari sai alguse 2001. aastal ning on nüüdseks reisinud palju mööda Euroopat - külastanud muuhulgas Ibizat, Sonari muusikafestivali Barcelonas ning Snowbombing festivali Austrias.

Koos kamraad Martin Dawsoniga produtseerib Smith ka ise muusikat - kahekesi moodustavad nad kollektiivi Two Armadillos, mis alates 2007. aastast on andnud välja mitmeid singleid tuntud plaadifirmade (nt Dessous ja Buzzin' Fly) alt.

Lisaks on Giles Smith aktiivne muusikaajakirjanik, tehes kaastööd ajakirjale DJ, ning juhib iganädalast house- ja technomuusika saadet The New Funk Theory Londoni underground-raadiojaamas Samurai.fm.

Ürituse teiseks külaliseks on meie oma P Julm, muljetavaldava staažiga DJ ning lahutamatu osa järjest enam tuntust koguvast duost Rulers of the Deep.

Nagu kombeks, pakuvad GetFucked'i muusikalise põhiroa Eesti omad muusikaentusiastid Marek Unt ja Martin Leiger, kelle ühisnimetajaks on Fijiama DJd.

Viimase 10 aasta jooksul on poisid Eesti underground-kultuuri panustanud nii muusikalise loomingu kui DJ-etteastetega. Seetõttu on nende poolt pakutav ühtpidi sügaval house- ja technomuusika juurtes, kuid teisalt kompab nimetatud žanrite piire tänases päevas.

Klubikorrusel tähistab aga oma 10 aastase DJ staazhi täitumist ööklubi BonBon resident, palavalt armastatud Tom Lilienthal.

Maestro võlub seekord oma põhjatust plaadikohvrist välja palju vanu ja veel rohkem uusi superhitte ning temaga peab julgelt sammu värskeid tuuli toov DJ Indrek Vissak.

Ürituse dresscode: Vampiirid!

Lisainfot leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles