Pea tundmatu Eesti ansambel esitab nõudmisi suurte staaride kombel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Who Framed Roger Moore?
Ansambel Who Framed Roger Moore? Foto: Promopilt

Nädalavahetusel peetaval festivalil Rock Ramp üles astuv muusikaline kooslus Who Framed Roger Moore? pani oma nõudmistega korraldajad kukalt kratsima.

Juuni lõpus USA metalgruppi Fear Factoryt soojendanud kodumaine punt on hakanud nõudmisi esitama lausa staaride kombel.

Who Framed Roger Moore? on oma raiderisse kirjutanud soovi, et korraldaja peaks olema valmis sisse lugema videokaamera ees tervituse bändi Youtube’i kanali jaoks. Selleks palutakse, et korraldaja käiks hommikul pesus, ajaks ära habeme ning ilmuks kaamera ette enamvähem kammitud juustega. Soovitusena on lisatud, et eelmisel õhtul alkohoolsete jookide manustamine on äärmiselt ebasoovitatav ning riietus võiks olla ülikond.

Festivali üks korraldajaist Juhan Nöps oli raiderist loetust hämmingus ja arvas, et Eesti bändid on hoolega lugenud rajataguste ametivendade vastavaid dokumente. «Mis mul siis muud üle jääb kui ülikond selga ajada, sest Rock Ramp on ometigi festival, mis soovib rahuldada nii publiku kui esinejate kõiki vajadusi,» lausus Nöps. Who Framed Roger Moore? soovib lava taha ka Sir Roger Moore'i A4 suuruses fotot. Nöps lausus selle peale: «Olen siiski õnnelik et bändi eeskujuks on Roger Moore, aga mitte Steven Seagal.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles