Lohan ja Murphy juhivad Kuldvaarikate auhinnatabelit

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan filmis «I Know Who Killed Me»
Lindsay Lohan filmis «I Know Who Killed Me» Foto: outnow.ch

Kuldsete vaarikate ehk eelmise aasta halvimate filmide ja näitlejate auhinnatabelis esitati mitmes erinevas kategoorias kandidaadiks nii Lindsay Lohan kui ka Eddie Murphy.

Iga-aastane vaarikate jagamise tseremoonia on väikestviisi Oscarite paroodia ning auhinnad jagatakse välja täpselt päev enne tunnustatud filmiakadeemia auhindade galat, vahendab Wenn.

Film «I Know Who Killed Me», kus peaosa mängib Lohan, esitati üles lausa üheksas eri kategoorias, kaasa arvatud halvima filmi, halvima režissööri (Chris Siverston) ja halvima näitleja (Lindsay Lohan) omas. Halvima näitleja kategoorias on naine lausa kaks korda üles seatud, kuna kehastas filmis kahte erinevat tegelast.

Kuldvaarikate asutaja John Wilson leidis, et see triller väärib igati auhinnatseremooniat sisse juhatama. «Halvima näitleja kategoorias sai Lohan rohkem punkte kui keegi teine peale Sofia Coppola osatäitmist kolmandas «Ristiisa» osas,» seletas Wilson.

««I Know Who Killed Me» on kõige suurepärasem ajuvaba film peale «Showgirlsi», mis valiti halvimaks filmiks aastal 1990. Ka filmi lõpuks sa ei tea, mis juhtus. Kas ma palun saaksin oma elust ühe tunni ja viiskümmend minutit tagasi?» lisas ta.

Eddie Murphy 2007. aasta komöödia «Norbit» anti üles kaheksas kategoorias, millest kaks läksid isiklikult Murphyle (halvim näitleja ja halvim näitlejanna), kuna mees kehastas filmis ka peategelase naist.

«Me leidsime, et iga tema tegelane oli niivõrd solvav, et see lausa nõudis eraldi kandidatuuri,» kommenteeris Wilson Murphy näitlemist.

Ülejäänud halvima filmi kandidaadid on «Bratz», «Daddy Day Camp» ning «I Now Pronounce You Chuck & Larry».

Halvima näitleja kategoorias on Murphy kõrval veel üles seatud Adam Sandler («I Now Pronounce You Chuck & Larry»), Cuba Gooding Jr. («Daddy Day Camp»), Nicolas Cage («Ghost Rider») ning Jim Carrey («The Number 23»).

Kui halvima näitlejanna kategoorias on Lohan üles seatud lausa kahe rolliga, siis neli «Bratzi» staari Logan Browning, Janel Parrish, Nathalia Ramos ja Skyler


Shaye jagavad vaid ühte kohta. Jessica Alba kandideerib kolme filmi pärast («Awake», «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer», «Good Luck Chuck») ning tema kõrval on üles seatud veel ka Elisha Cuthbert («Captivity») ning Diane Keaton («Because I Said So»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles