McCartney otsustas jätkata läbirääkimisi Millsiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga. Foto: AFP / Scanpix

Sir Paul McCartney otsustas jätkata läbirääkimisi oma endise abikaasa, Heather Millsiga, et üritada päästa neid kohtulahingust.

Eksbiitel on väidetavalt Millsiga telefoni teel kolm või neli korda viimase nädala jooksul nõu pidanud, et üritada lahutusküsimused lahendada väljaspool kohtusaali, kuhu paar peaks järgmisel korral jõudma veebruarikuus, vahendab WENN.

Väidetavalt ei soovi mees, et kohtus tuleksid arutlusele nelja-aastase abielu isiklikud detailid, muuhulgas ka väited koduvägivalla kohta ning soovib tütar Beatrice´i säästa avalikkuse liigsest huvist.

«Üks telefonivestlustest kestis vähemalt 15 minutit ja nii pikalt pole nad juba mitu kuud rääkinud. Tundub, et nende mõlema suhtumine on kindlasti muutundu ning nad on nüüd valmis asju mõistlikumalt lahendama,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele Daily Mail.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles