Tinie Tempah ja Rihanna veetsid möödunud nädalavahetuse koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Vahemere äärde puhkusele põrutanud Rihanna kutsus endaga kaasa sõbrast muusiku, et omavahelist koostööd arutada.

Peagi ka Eestisse jõudev Tinie Tempah oli see õnnelik, kes sai naiselt kutse koos Itaalias nädalalõpu veetmiseks, kirjutab Contactmusic.

Rihanna ise naudib rannamõnusid juba alates eelmise nädala algusest. Staar palus Tinie’l sõita endale külla, et lisaks tööle koos üks pöörane nädalavahetus veeta. Mees võttis naise kutse vastu.

Allika sõnul on Rihanna Tinie muusikast lummatud. «Naisel on väga kõrge motivatsioon temaga koostööd teha. Selle võimalikkust nad ühisel õhtusöögil arutasidki, kuigi eks see oli vaid väike kild kogu nädalavahetusest,» rääkis allikas ja lisas, et üks asi viis teiseni ning ilmselt pole möödunud nädalavahetus üks paljude seast, mis kergesti ununeks.

Rihanna peod jätavad märgi maha. Varem on talle nii mõnelgi korral lausa politsei kutsutud, sest erapeol kasutatavast helitehnikast kõlavad noodid ei lase naabritel magada.

Tinie Tempah astub Eestis üles 9. ja 10. augustil Tallinnas Tselluloosi mäel toimuval festivalil GreenFest City Edition 2012.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles