Kuula: staarfotograaf Kaljuvee vend tegi Helen Adamsonile loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Ardo Kaljuvee / Kroonika

Lauljatar Helen Adamson, kes valiti hiljaaegu ka Martini tüdrukute finaali on valmis saanud uue looga, mille viisi autoriks on tuntud fotograaf Ardo Kaljuvee vend.


««Me maailm on leekides» viis valmis tegelikult juba aasta tagasi kevadel,» räägib loo autor Ardi Kaljuvee. «Inspiratsiooni sain perest ja sõpradest ning koostöö Heleni ja Timo Vendtiga oli suurepärane. Helen on väga soe ja siiras ning see kandub edasi ka loos,» seletab Kaljuvee ja loodab, et koostöö jätkub ning kauneid lugusid tuleb veelgi.

Uue loo puhul on tegemist kauni ballaadiga, mille sõnade autoriks on Helen ise. «Mulle kangastub selle looga sume suveõhtu lõkke eest või kallimaga võrkkiiges vedeledes,» tutvustab Helen sõnade tagamaid.

Koostöö Ardiga sai alguse üsna tavapäratul moel, nagu välismaal: «Ardi võttis minuga Youtube'i vahendusel ühendust ja saatis mulle ühe harmoonia, mis mulle meeldis. Sealt edasi läks umbes aasta, enne kui lugu päris valmis sai.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles