Missi-Laura ja Gregor jälle koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Sille Annuk
Eksmiss ja modell Laura Kõrgemäe (23) ning tema korvpallurist poiss-sõber Gregor Arbet (25) läksid lahku mullu augustis. Nüüd aga näikse, et paar on taas leidnud selle erilise, mis neid seob, kirjutab Kroonika.

Möödunud aasta suvel pajatas Laura, et lahku mindi Gregoriga rahumeelselt ning et otsus oli mõlemapoolne, põhjuseks erinevad huvid.

«Ma pole sellest varem avalikult rääkida tahtnud, sest loomulikult teeb iga lahkuminek mingil määral haiget, eriti kui kogu suhe on nii õnnelik olnud,» tunnistas kaunitar toona.

«Aga ma ei kahetse iialgi temaga koos oldud aega ja arvan, et jääme väga-väga headeks sõpradeks,» lisas kaunitar.

Kuigi vahepeal oli Laural väidetavalt ka virtuaalne romanss egiptlasest kettaheitjaga, nähti Laurat ja BC Kalev/Cramo mängijat üle-eelmisel nädalavahetusel koos Nelijärve puhkekeskuses mõnusalt aega veetmas.

Ühe pealtnägija sõnul oli paarike puhkama saabunud kahekesi. Käidi uisutamas ja käsikäes romantilistel jalutuskäikudel.

Laura ise uuesti tuld võtnud armumist kommenteerida ei soovi, kuid ei lükka seda ka ümber. Gregor telefonikõnedele ei vasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles