Metsatöll möllab laupäeval Skyforgeriga klubis Tapper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll.
Metsatöll. Foto: Teet Suur

Kindlasti on paljud fännid Metsatöllu esimest kümmeaastakut kokku võtva laserketaste komplekti "Kõva Kont" juba hoolikalt läbi töötanud ning muuhulgas meelde tuletanud, kuidas bänd oma algusaastatel lavalt paistis ja kõlas. Saabuv nädalavahetus pakub neile hea võimaluse nostalgia kammitsaist vabaks rabeleda ning 2DVD/CD esitluskontsertidel lava ees kaasa elada tänasele Metsatöllule.

Laupäeval, 14. märtsil klubis Tapper toimuval kontserdil jagab Tölludega lava lätlaste folkmetali esinumber Skyforger.

Aastast 1995 tegutsev ja oma lauludes Läti ajaloost inspireeritud lugusid jutustav Skyforger on nüüdseks küllap üks enimtuntumaid folk-pagan-metalbände Euroopas. Nende seni viimane täispikk stuudioalbum «Thunderforge» ilmus aastal 2003. Järge ootavate fännide pikk ooteaeg hakkab nüüd ümber saama - möödunud sügisel sukeldus Skyforger stuudiosse ning loodetavasti kuuleb Tallinna kontserdil ka uut materjali, milles bändiliikmete sõnul puhub üksjagu uusi ja värskeid tuuli.

«Kõva Kont», millel kuulamiseks-vaatamiseks ühtekokku rohkem kui viis tundi seniavaldamata kraami, on Metsatöllu praeguseks viimane oma-kulu-ja-kirjadega-väljaanne. Bändi järgmist nelja albumit kaunistab juba Spinefarmi logo. Esimesega neist neljast teevad Töllud juba tõsist tööd ning loodavad plaadi välja anda 2010. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles