Indiana Jones on ametlikult surnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Fotol Harrison Ford ja Shia LaBeouf
Kaader filmist «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Fotol Harrison Ford ja Shia LaBeouf Foto: AP / Scanpix

Produtsent Frank Marshalli sõnul on ülimalt ebatõenäoline, et kinolinale jõuab kunagi «Indiana Jonesi» viies osa.

Pärast 2008. aasta linateost «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik» on palju räägitud võimalikust järjest, kuid produtsendi sõnul jääb see ilmselt olemata, kirjutas Digitalspy.

«Minu jaoks oli «Kristallpealuu kuningriik» viimane hurraa. See on tõsi, et me räägime mõnikord järjest, kuid praegu pole meil mingit ideed; meil puudub MacGuffin*,» sõnas mees.

George Lucas teatas maikuus pensionileminekust ning Marshall kinnitas, et mõte Indiana Jonesi järjest ei vaimusta teda.

«Jah, tal pole nälga veel ühe Indiana Jonesi tegemiseks ja ilmselgelt annab ta teatepulga mu naisele üle,» märkis Marshall, viidates sellele, et tema abikaasa Kathleen Kennedy valmistub Lucase stuudio Lucasfilm ohje üle võtma.

*MacGuffin tähistab kinotööstuses objekti, mida filmikangelane taga ajab ja mis filmi süžeed koos hoiab, nagu näiteks Püha Graal, kadunud laegas või kristallpealuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles