Pärnakad hiphoppisid Viljandis

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksaaastane Markus Monak (paremalt esimene) diplomit vastu võtmas.
Kaheksaaastane Markus Monak (paremalt esimene) diplomit vastu võtmas. Foto: Erakogu

Viljandis toimunud IDO Estonia reitinguturniiril hiphopis esinesid tantsukooli WAF Dance kasvandikud tublilt: kaheksa-aastane Markus Monak oli oma võistlusklassis esimene, natukene vanemate hulgas hiphoppis Siim Morin end neljandaks, Siim Naaris jäi koha võrra tahapoole.


„See oli puhas võistlus algajatele proovimiseks, neid, kes juba aastaid teinud, Viljandis polnud,” iseloomustas turniiri WAF Dance direktor Meeli Pärna.



Ehkki esimeste kohtade diplomeid süle ja seljaga Pärnusse ei toodud, hindas Pärna tantsuõpetaja Juss Lindmäe kasvandike saavutust kõrgelt: hiphopi harjutajaid pole Eestis sugugi vähem, kui on peotantsuharrastajaid. Võib-olla vaid sõutantsust huvitunud noori on enam.



„Peotants on kallis: juba üks esinemiskleit maksab emale-isale ränka raha,” tõdes direktor Pärna. „Hiphopis on T-särk ja teksad ning ongi kogu võistlusriietus.”



Kõige arvukama osavõtjatearvuga juunioride võistlusklassis pääses Karl Kask 1/8 finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles