Chuck Norris kritiseeris USA presidendikandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chuck Norris
Chuck Norris Foto: Carrie Devorah / WENN

Veteranmärulimees Chuck Norris võttis sõna vabariiklaste presidendikandidaadi, senaator John McCaini vastu, kuna Norrise arvates on McCain liiga vana, et Valgesse Majja kolida.

 

Chuck Norris, kes on oma toetuse andnud teisele vabariiklaste esindajale, Mike Huckabeele, väidab, et USA presidendid vananevad võrreldes tavainimestega ametis olles kolm korda kiiremini, vahendab WENN.

 See pani teda võtma sõna 71-aastase McCaini vastu pühapäeval Texases toimunud heategevusüritusel, mis kogus raha Huckabee kampaania rahastamiseks.

«Nüüd ma mõtlen, et kui John saab 72-aastaselt presidendiks ja vananeb kolm korda kiiremini, kui vana ta siis nelja aasta pärast on? Ta on 84 aastat vana. Kas ta suudaks sellise töö pingetele vastu pidada?» küsis Norris.

Lisaks kritiseeris 67-aastane märulistaar ka teist Huckabee rivaali, Mitt Rooney´t.

«Ma arvan, et ta on väga pealiskaudne inimene. Ta loeb päheõpitud teksti samamoodi kui mina näitlejana. Mitte miski ei tule tema puhul südamest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles