Amy Winehouse´i narkopeo video jõudis meediasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Meelemürgisõltuvusega võitlev Amy Winehouse sattus kaamerate vaatevälja olukorras, kus ta ühe varahommikuse narkotsükli raames manustas eluohtlikku kokteili erinevatest narkootikumidest.

Videolõigult, mis on salvestatud tema Ida-Londoni korteris toimunud peol 18. jaanuaril umbes kella 5 paiku, on näha, kuidas lauljatar tõmbab esmalt krediitkaardi nurgalt ninna pulbriks tehtud ecstasy-tabletti, vahendab WENN.

Mõni minut hiljem pakub üks sõber talle kokaiini ja hoiatab, et kuna tegu on äärmiselt kange kraamiga, tuleks selle tarvitamisega ettevaatlik olla. Kuid Winehouse ignoreerib sõbralikku nõuannet ja tõmbab jämeda triibu.

Hiljem võib näha, kuidas Amy ronib mööda treppi oma pimedasse magamistuppa, kus ta vahib suurte silmadega kaamerasse ning süütab seejärel crack-kokaiini suitsetamiseks piibu. Kui ta suitsu sisse tõmbab, muutub ta hääl hingetuks korinaks ja ta mõmiseb oma sõpradele midagi arusaamatut.

Seejärel üritavad sõbrad veenda teda selles, et ta nendega koos ööklubisse tuleks, aga naine tunnistab, et ta on võtnud juba ka teisi aineid, mis aitaksid tal liiga võimsast kaifist jälle maa peale tagasi tulla.

«Ma oleks teie jaoks kasutu, sest ma olen umbes kuus vaaliumi võtnud,» ütles Winehouse.

Häiriv 19 minuti pikkune videomaterjal, mille sai täna enda valdusesse Briti ajaleht The Sun, on pannud lauljatari sõbrad ja pereliikmed muretsema.

«Me saame ainult palvetada, et ta saab ükskord olukorra tõsidusest aru, kui ta ise seda videot vaatab ja näeb, kui kohutavas seisundis ta on... Ta peab abi otsima,» ütles üks Winehouse´i sõber.

Vaata kõnealust videot ja fotosid ajalehe The Sun internetileheküljelt!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles