Jana Kase koostöö Katrin Siskaga on lõppenud!?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Jana Kask (21) otsustas oma pärisnime all esinemisest loobuda. Nüüd on tema artistinimeks Miss Jillion.
Lauljatar Jana Kask (21) otsustas oma pärisnime all esinemisest loobuda. Nüüd on tema artistinimeks Miss Jillion. Foto: Mirjam Veisner

Vau! Katrin Siskast sai Jana Kase uus püss manager, hõiskas Elu24 ülemöödunud nädalal. Täna saabus meile aga vihje, et Jana ja Katrini suure pauguga alanud koostöö võib olla liiva jooksunud.

Tundub, et Jana Kase aka Miss Jillioni koostöö Katrin Siskaga on tõepoolest lõppenud, sest Jana Facebooki lehelt on eemaldatud Siska nimi manageri lüngast ja tiimi listis ei figureeri samuti enam Siska nime. Kadunud on ka pildid, kus oldi koos Siskaga.

Kas Janal lõppes koostöö tõepoolest ka oma, juba viienda, produtsendiga?

Tundus, et Eesti muusikamaastikul olid taas puhumas uued tuuled, sest superstaarisaatest tuntuks saanud Jana Kask, kelle uueks artistinimeks sai Miss Jillion, esitles oma silnglit  ning lubas oma fännidele peagi pakkuda ka erutavat lavashowd!

«See on imestusväärne ja rõõmustav, et me kohe hästi kokku klappisime – oleme mõlemad vene verd ja surfame muusikalainel ühiste eesmärkide saavutamise nimel,» rõõmustas Katrin.

Kauni tandemi tulevikuplaanid olid uhked

Katrin Siska ja Miss Jillioni uut singlit saatis ennenägematu edu - kahe päevaga oli lugu YouTube`is kuulanud juba üle 12 000 inimese. 

«Tal on vägev hääl ning vahva karakter. Kujundasin talle uue artistinimega kokku sobiva imago ja juhendan tema lavalise liikumise treeninguid, loome vinget muusikat. Teeme meelepärast asja pühendunult hinge ja südamega, vürtsitame huumoriga. Olen seadnud selged eesmärgid ja usun, et kõik on võimalik,» lisas Siska.

Miss Jillioni esiksingli Youtube'i kommentaarium suleti 20. juulil

Viis päeva Youtube'is rippunud Miss Jillioni lugu «Miljon» sai 16 500 kuulamist, kuid ainult 56 inimest hindas lugu meeldivaks ning 171 sellele vastupidiselt - ebameeldivaks.

Seejärel suleti pikk punane joon dislike'ina video jaluses ja kommentaarium.

Katrin Siskal oli keeruline Miss Jillionile päitseid pähe panna?

«Ma ei teadnud, et Jana kommentaarid kustutas. Kahju. Seal oli neid siiski rohkem positiivseid kui negatiivseid. Ju ta siis tahtis need kõik ära kustutada,» kommenteeris Siska toona Miss Jillioni Youtube kommentaaride kadumist.

«Muusika osas ei ole mul siiani olnud suurt sõnaõigust, lasen Janal teha mis ta tahab, sest mind ta selles osas lihtsalt ei kuula. Mina isiklikult näen Janat ideaalis kui võimast lauljat koos rockbändiga, kuid Jana soovib popmuusikat teha.»

«Ja uus singel «Miljon» on tema lemmiklaul. Ta usub sellesse ning talle meeldib, et saab teha, mida armastab.»

«Näis, kas tulevikus on mul lootust temaga siiski võimas rockbänd kokku panna või mitte.. Jana on praegu oma otsuse teinud ja miski seda ei kummuta,» nentis Siska.

Tänaseks on ka lugu Youtube`ist eemaldatud ja Katrin Siska nimi Jana Kase manageri lahtrist kadunud. 

2011. aasta lõpus lõppes suure pauguga Jana Kase koostöö ka manager Tõnu Lindretiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles