Täna: Tallinnas astub üles üliandekas miim Carlos Martinez

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miim Carlos Martinezega
Miim Carlos Martinezega Foto: Kaader videost / Youtube.com

Täna, 26. juulil, täituvad paljud Tallinna paigad erinevate andekate esinejatega üle kogu maailma.

Kultuurisündmus «Valguse öö» pakub nii klassikalise muusika elamusi, keldi rockmuusikat kui miimiku ainukordset poeesiat. Ettevõtmine saab alguse kell 18.00 ning kestab kuni varaste hommikutundideni.

Alates kella kuuest õhtul võib täna Tallinna eri kohtades nautida head muusikat ja unikaalseid etteasteid nii Eesti kui välismaa andekatelt muusikutelt ja artistidelt. Koostöös Tallinna Filharmoonia ja Eesti Kontserdiga pakub programm rikkalikku valikut igale maitsele.

Välismaa artistidest esineb Nokia Kontserdimajas suurejooneline Kiievi sümfooniaorkester ja koor, dirigent Wes Janzeni juhatusel, millele mõne tunni pärast järgneb keldi rockansambel IONA. Kell 19.00 astub Tammsaare pargis koos kõhurääkija David Pendletoniga üles USA'st pärit hip-hop kollektiiv Level 3:16 ja mitmed teised.

Eesti artistidest võib «Valguse öö» raames nautida näiteks noorte ja andekate muusikute Hanna Maarja Kanguri ja Lauri Lehtsaare klaveri-laulu duot Adventkirikus. Joel Remmeli trio musitseerib kell 22.00 jazz-kontserdil Kloostri Aidas.

Lisaks muusikutele astub üles miim Carlos Martinez, kes esitab täna kell kaheksa Nukuteatris armastatud etenduse «Hand Made».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles