Peredraama: Katherine Jackson kaotas lapselaste eestkosteõiguse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince Jackson, Blanket Jackson, Paris Jackson, Justin Bieber ja Katherine Jackson
Prince Jackson, Blanket Jackson, Paris Jackson, Justin Bieber ja Katherine Jackson Foto: SCANPIX

Michael Jacksoni ema Katherine ei ole enam kadunud popikuninga kolme lapse seaduslik eestkostja.

Katherine Jacksoni pärast hakati muretsema, kui tema asukohast levisid vastuolulised teated, vahendab Contactmusic.

82-aastase naise sugulane Trent Jackson kuulutas ta laupäeval teadmata kadunuks. Hiljem selgus, et Katherine puhkab oma tütre Rebbie juures Arizonas. Lapselapsed on aga mures, sest pole vanaemaga otse ühendust saanud.

Katherine'i ootamatu kadumine tõstatas küsimuse, kas ta on suuteline Michaeli alaealiste laste, Prince Michaeli, Parise ja Blanketi eest hoolt kandma. Tema nõbu, Tito Jacksoni poeg Tj suundus kohtusse ja palus erakorralisel istungil ajutist eestkosteõigust.

Tj Jackson hoidis pisaraid tagasi, kui ta kirjeldas kohtunikule teisipäeval toimunud veidrat telefonikõnet Katherine'iga.

«Ma pole kunagi kuulnud oma vanaema selliselt rääkimas. Ta ei olnud terane. Tema kõnes olid pausid, imelikud sõnad... Ta pole kunagi taolisi fraase kasutanud,» ütles Tj.

Kohtunik Mitch Beckloff nimetas Tj laste ajutiseks eestkostjaks, sest tal on alust uskuda, et «kolmandad osapooled takistavad vanaemal oma kohust täita».

Katherine'i advokaat Sandra Ribera sõnas: «Meil on põhjust uskuda, et proua Jacksonit hoitakse kinni tema tahte vastaselt.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles