Burt Reynolds: «Deliverance'i» vägistamisstseen läks liiga kaugele

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burt Reynolds
Burt Reynolds Foto: Reuters / Scanpix

Hollywoodi staar Burt Reynolds tunnistas, et kurikuulus stseen 1972. aasta filmist «Deliverance», kus kolkatüüp vägistas Ned Beatty’t, oli üleliia paljastav.

Veterannäitleja seletas, et kui ta ei oleks filmimist lõpetanud, oleks võigas stseen võinud veelgi rohkem detailidesse süveneda, vahendab Wenn.

«Kogu see sea vingumise asi ei olnud stsenaariumisse sisse kirjutatud. Kaks kaameraoperaatorit olid sunnitud enda pead ära pöörama, kuna see muutus liiga hirmuäratavaks,» seletas Reynolds.

«Viimaks läks kogu see asi liiga kaugele ja ma jooksin kaadrisse. Ma küsisin režissöör John Boormanilt, et miks ta sellel nii kaua kesta lasi. Ta vastas mulle selle peale, et tahtis sellel võimalikult pikalt lasta pealtvaatajate silme all edasi minna. Ning et ta arvas, et ma katkestan selle nagunii, kui asi juba liiga käest ära läheb,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles