Uus saatesari «teler.TV» tegutseb nii eetris kui eetriväliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu
Kristjan Kasearu Foto: TV3

TV3 kevadhooaeg toob ekraanile uue saatesarja «teler.TV», mis hakkab aktiivset elu elama ka eetrivälisel ajal.

Tegemist on saatesarjaga, kus tuntud avaliku elu tegelased võtavad kätte mikrofoni ja sõidavad külla Eesti ettevõtlikele, innovatiivsetele ja lihtsalt headele inimestele, kelle teod, sõnum või huvitavad elusaatused ja lood väärivad meie kõigi tähelepanu.

Saatest saatesse tuuakse esile eestlase häid ideid ja mõtteid, millest on kasu tõusnud mitte ainult neile, vaid ka teistele.

Saatejuhtidena astuvad televaatajate ette Kristjan Kasearu, Eda Ines Etti, Tanja Mihhailova, Heti Tulve ja Rolf Roosalu.

Erilist tähelepanu väärib aga «teler.TV» koduleht, mille külastajad leiavad lisavideomaterjali, mida saates ei näe ning samuti uudiseid saatejuhtidest – nimelt hoiab koduleht silma peal saatejuhtide muudel töödel ja tegemistel, näiteks esinemistel ja põnevatel ülesastumistel.

Kodulehe ja saate koostööna korraldatakse ka castinguid ja konkursse tublide ning andekate inimeste leidmiseks, keda saab saate abiga nende eesmärkidele ja unistustele lähemale viia.

«teler.TV» jõuab TV3 eetrisse alates 12. märtsist, neljapäeviti kell 20.55 ning saatesarja kodulehekülg aktiveeritakse saate eetripäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles