Narkosüüdistus viib Bobby Browni kohtu ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby Brown
Bobby Brown Foto: WENN

R&B laulja Bobby Brown peab peatselt süüdistatuna narkokuriteos kohtu ette astuma, kuna ta arreteeriti detsembrikuus Massachusettsi osariigis kokaiini omamise eest.

Whitney Houstoni endine abikaasa võeti vahi alla pärast hotellis Brochtron Holiday Inn aset leidnud vahejuhtumit, vahendab WENN.

Teadaolevalt kutsuti politsei 1. detsembri kesköö paiku hotelli, et abistada hotellitöötajaid rahurikkuja korralekutsumises.

Politseinikud juhatati otsejoones Browni juurde, kes ootas hotelli ees seisnud autos. Mehe küsitlemise ajal leiti tema asjade seast kokaiini, kuigi mees ise üritas politseinikke veenda, et need «oleksid diskreetsed» ega esitaks talle narkosüüdistust.

Siiski plaanib politsei esitada Brownile süüdistuse B-kategooria narkootikumi omamises ning narkosõltlasest endine popstaar peab 19. veebruaril võimaliku süüdistuse esitamiseks kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles