Sel nädalavahetusel toimub Saaremaal suur suvine rannapidu!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Rannapidu
Saaremaa Rannapidu Foto: Rannapidu.ee

Sel nädalavahetusel, 27.-28. juulil toimub Saaremaal Mändjalas kahepäevane rannapidu, kus kolmel laval astub ülesse kokku üle 20 artisti ja DJ nii Eestist kui välismaalt.

Peo peakorraldaja Siim Pohlaku sõnul otsustati kahepäevase festivali kasuks just piduliste soovil, sest eelmisel aastal toimunud peo järel tuli palju tagasisidet, kus sooviti kahepäevast üritust. «Kahepäevane sündmus võimaldab pakkuda pidulistele ka suuremat valikut artiste, » sõnas Siim Pohlak.

Saaremaa Rannapeol astuvad lavale populaarne Rumeenia DJ ja muusikaprodutsent Sasha Lopez, eurolaulik Ott Lepland, Traffic, Põhja-Tallinn, Kairi Õigemeel, Pen London and the Box ja superstaari saatest tuntuks saanud Artjom Savitski. Lisaks esinevad 2011. aastal noortebändi konkursil edukalt esinenud Stora Magnara ning uue generatsiooni rokkbänd Ketikoerad.

Rannapidu soojendavad ja jahutavad peotelkides DJ-d Commercial Club Crew (Saksamaa), Tale & Dutch(Saksamaa), Da White(Läti), Gaver(Läti), Nauris(Läti), Awe & 1step4dub, Lenny Lavida ja paljud teised. Lisaks korraldab Märt Rannamäe laupäeval rannas asuvas peotelgis suure Eesti disko. Samuti toimub vahupidu ning pealava lõpetab laupäeval  Saaremaa Rannapeo resident-DJ Marc Van Linden Saksamaalt.

Ürituselt ei puudu ka särtsakas õhtujuht  Teele «käre saare mutt» Viira.

Mändjala kämpingus on küll kõik majad juba broneeritud, kuid avatud on telklaager, kuhu kohti jätkub küllaga. Mandrilt tulijad võiksid järjekordade vältimiseks broneerida praamipiletid.

Rannapeo kahepäevane pass Piletilevi eelmüügist 20€.
Päevapiletid saadaval vaid kohapeal, reedel 12€ ja laupäeval 15€.

Lisainfot vaata www.rannapidu.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles