Gellar võitleb «Alice imedemaal» filmi eest

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar Foto: Reuters / Scanpix

«Vampiiritapja Buffi» staar Sarah Michelle Gellar lükkas tagasi kuuldused, et ta on uue filmi «Alice imedemaal» meeskonnast lahti lastud, öeldes, et ta siiski jätkab kuulsa muinasloo filmiversiooni tegemises.

Eelnevalt levisid kuulujutud, et 30-aastane näitlejanna on asendatud «Losti» staari Maggie Grace’iga, vahendab Wenn.

Gellar on üpriski kindel, et tema mängib peaosa, kui filmiga veel pikalt ei venitata.

«See on minu jaoks väga emotsionaalne projekt. See on üks lugu, mida ma kindlasti näha tahaksin. Hetkel ma pelgan veidi, et ma hakkan kehastama Ärtu Emandat, kuna olen Alice’i rolli jaoks liiga vana,» seletas Gellar.

«Kahjuks sai see film stuudiolahingu üheks ohvriks. Vastupidiselt sellele, mida te võib-olla kuulnud olete, on see jätkuvalt minu projekt. Nii et kõigile Alice’i fännidele teadmiseks – ma ei anna alla. Sest see on minu meelest üks ääretult ilus, hullumeelne, lahe, mõnus lugu ja kui ma peaksin ühel päeval selle ise kirja panema, siis võib-olla ma teengi seda,» lisas ta.

Lewis Carrolli raamatul põhinev film on juba algusest peale olnud raskustes ning ka see on Hollywoodi streigi tõttu kõvasti kannatanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles