Selgusid pikantsed lisadetailid Liina ja Mihkli armuafäärist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Liina Vahter muusikafestivalil Positivus
Mihkel Raud ja Liina Vahter muusikafestivalil Positivus Foto: Lugejapilt

Süütu flirt saate «Kolmeraudne» otse-eetris viis Mihkel Raua ja Liina Vahteri kooseluni - spekulatsioon seriaali «Elu keset linna» tähe Liina Vahteri (24) ja multitalent Mihkel Raua (43) armusuhtest on kinnitust leidnud - paari armastus õitseb nagu roosipõõsas!

«Järjekordne vana mees, kes endale noorema leidis,» pahandavad kaks keskealist naist Stockmanni kassajärjekorras - Liina ja Mihkel on kuum teema kogu linnas, kirjutab Kroonika.

Kas tõesti jättis Mihkel maha oma abikaasa Pärle (39) ja elab koos endast 19 aastat noorema tüdrukuga?

Mihklit ja Liinat on nähtud Soome reisil, jalutuskäikudel Tallinna vanalinnas ja õhtuses Kadriorus. Kadriorus asub ka armunute pesake - Weizenbergi tänaval kolmekorruselises kollases kivimajas Kadrioru restorani kõrval. Maja ees võib sageli näha Liina Audi A4. Tervislike eluviisidega Mihkel käib tööle jala.

Nädalapäevad tagasi, kella seitsme paiku õhtul saabus Liina autoga töölt, ja läks majja, kust ta mõne hetke pärast koos Mihkliga väljus. Mihkel roolis, sõideti vanalinnas asuvasse restorani Lusikas.

Paarike ei kiirustanud õhtusöögiga - hõrkudel roogadel lasti hea maitsta paar tundi. Pärast einet väljusid Liina ja Mihkel rahulolevate nägudega restoranist ja suundusid elavalt vesteldes auto juurde. Sedapuhku istus rooli Liina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles