Ammende laulab ja teeb teatrit

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher laulab Väike-Maarjas laupäeval, 25. juulil.
Margus Vaher laulab Väike-Maarjas laupäeval, 25. juulil. Foto: Liis Treimann

Laupäeval, 14. märtsil kell seitse õhtul hakkavad Ammende villas helama aegumatud lood Urmas Alenderi repertuaarist, ent ka laulud eesti ja maailma levikuusika kullafondist.

„Doris Kareva värsiga „Kui tahad kuulda, tule lähemale ..." pealkirjastet kava esitab Margus Vaher, lauluvõistluse „Kaks takti ette" 2007. aasta võitja ja „Eurolaul 2008" finalist.

Kontserdipaigas on osta solisti värsket plaati „Minu Eestimaa": tuntumatest paladest on sellel „Teisel pool vett", „Võta mind lehtede varju", „Vaiki, kui võid".

Margus Vaher on sündinud 1984. aastal Saaremaal. Praegu õpib ta Tartu ülikooli usuteaduskonnas.

Nädal hiljem, laupäeval, 21. märtsil avab taas uksed Ammende villa teatributiik, ajaloolise ja hubase atmosfääriga võluv salongilik mängupaik.

Seal esitavad Epp Eespäev ja Roman Baskin Alan Ayckborni komöödia „Intiimsed tehingud". Tüki, mis naerutab publikut armukolmnurga, komejantide igihalja teemaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles